αρχιτεκτονική Ειδήσεις

Ένα νέο "σπίτι" για το Déco

Deco Νέα έδρα
Ένα νέο "σπίτι" για το Déco Έχει αλλάξει: 2018-11-21 di Vincenti Volonté Communication

Ισχυρή από τη θετική ανταπόκριση των διεθνών αγορών στις προτάσεις επενδύσεων και έπιπλα εξωτερικού χώρου που προτείνει η εταιρεία από την 2010, Deco έχει μεταφέρει την έδρα της σε ένα νέο και μεγάλο εργοστάσιο, λειτουργικό και προσαρμοσμένο στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες.

Το άνετο στυλ, που χαρακτηρίζεται από ένα ελάχιστο, φιλόξενο και "πράσινο" σχέδιο, όπως η φιλοσοφία της εταιρείας και τα προϊόντα της, αντανακλάται σε αυτό το έργο: ένα ευχάριστο και ταυτόχρονα αποτελεσματικό, ανεπίσημο και κομψό περιβάλλον εργασίας οι χώροι που δημιουργεί η Déco με εξωτερικές επενδύσεις και επενδύσεις.

Για να εκφράσει την κουλτούρα της εταιρείας, οι τρεις εταίροι Mattia Bambi, Eugenio Lorenzo Caselli και Παύλου Damiani επέλεξε μια περιοχή της 8.000mq, που βρίσκεται σε Urgnano, στην επαρχία του Μπέργκαμο, και έχουν ανατεθεί ο σχεδιασμός για την studioPANG, με τους οποίους συνεργάζονται από το ίδρυμα.

Η γραμμική και σύγχρονη αρχιτεκτονική περιβάλλεται από πράσινο. Τα εσωτερικά και εξωτερικά μοιάζουν και επικοινωνούν αρμονικά μέσα από μεγάλα παράθυρα, έναν εσωτερικό κήπο και πίνακες που κατασκευάζονται με τα προϊόντα τους που χωρίζουν χωρίς να κλείνουν τα δωμάτια.

Η πρόσοψη, που από μια διαδοχή πτώσης και προεξέχουν τόμους, χωρίζεται σε δύο οριζόντιες ζώνες: στην κορυφή, λευκό, πράσινο λογότυπο Deco στέκεται, ενώ το κατώτερο τμήμα, η επικάλυψη ξεχωρίζει σε Ultrashield® σε αντίκες χρώμα.

Στο εσωτερικό, το περιβάλλον είναι λειτουργικό και χαλαρωτικό, σε τέλειο στιλ Déco: τα καλύμματα της μάρκας είναι απόλυτοι πρωταγωνιστές, εναλλασσόμενοι με μοντέρνα βινυλίου δάπεδα με βιομηχανικό σκυρόδεμα.
Ένας τοίχος και το δάπεδο, η εταιρεία σχεδιάζει πολλές φορές κλίση του «πράσινου»: μεγάλες εγκαταστάσεις σε βρύα και λειχήνες κάθετη στολίζουν τον εκθεσιακό χώρο, γραφεία και τον κεντρικό διάδρομο, ενώ η είσοδος, η ρεσεψιόν έχει ανατεθεί σε ένα καθιστικό " συνολικά με ένα καναπέ που στηρίζεται σε ένα μικρό γκαζόν που κάνει το περιβάλλον φρέσκο ​​και ευχάριστο.

Ένας μακρύς διάδρομος με έργα φωτισμού με οπίσθιο φωτισμό ζωντανεύει το δρόμο προς τα μεγάλα και φωτεινά γραφεία, εξοπλισμένα με όλες τις τεχνολογίες για την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών των πελατών.
Η αίθουσα συνεδριάσεων είναι δίπλα στον εκθεσιακό χώρο, και οι δύο με θέα τον κήπο μπροστά από την εταιρεία. Εδώ μπορείτε να αγγίξετε τα έπιπλα και τα φυσικά και σύνθετα ξύλα σε διάφορα τελειώματα: UltraShield®, Décowood, Ipe Lapacho, Teak.

Η νέα θέση βελτιώνει επίσης τις στιγμές συγκέντρωσης και χαλάρωσης, για τις οποίες έχει σχεδιαστεί ένας ειδικός χώρος με ποδοσφαιρικά και μαλακά poufs πέντε α 'πλευράς.
Τέλος, ένας μεγάλος χώρος είναι αφιερωμένος σε ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της εταιρείας, η αποθήκη για το απόθεμα των προϊόντων, που κατασκευάζεται και διαχειρίζεται αποτελεσματικά για να ανταποκρίνεται γρήγορα στα αιτήματα των πελατών.

Deco Νέα έδρα

Deco Νέα έδρα

Deco Νέα έδρα

Deco Νέα έδρα

Deco Νέα έδρα

Φωτογραφικές Συντελεστές: Stefano Tacchinardi

www.decodecking.it

Μπορείτε επίσης να σας αρέσουν

απάντηση