Σχέδια

nu null / Mòbito

Η mòbito, της nu null, είναι ένα σετ ενδυμάτων που αντλεί έμπνευση από το κιμονό, για το λόγο αυτό έχει κατά προσέγγιση μέγεθος και διαμορφώνεται στο σώμα του χρήστη. Αποτελείται από ένα βασικό κομμάτι, στο οποίο ράβονται περίπου 60 κουμπιά, π.χ.

Διαβάστε περισσότερα ...

Σχέδια

Elisa Strozyk / Ακορντεόν Υπουργικού Συμβουλίου

Elisa Strozyk Σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Sebastian Neeb δημιούργησε αυτό το πολύ πρωτότυπο έπιπλο σε σχήμα ακορντεόν. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο, το ασυνήθιστο εργαλείο επίπλων ναι

Διαβάστε περισσότερα ...

Σχέδια

Καναπές Μαξιλάρι

Ίσως η άνεση δεν είναι η σωστή λέξη σε αυτήν την περίπτωση, αλλά αν το θεωρείτε διακοσμητικό στοιχείο, τότε θα ανακαλύψετε ένα άλλο χαρακτηριστικό που μπορεί να έχει. Μοιάζει με ένα τεράστιο λουλούδι. Θα γίνει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δωμάτιό σας, και ίσως οι επισκέπτες σας θα είναι αρκετά περίεργοι για να ζήσουν την άνεση του.

Διαβάστε περισσότερα ...

Σχέδια

Matteo CIBIC / Domsai

Domsai είναι ένα Tamagotchi για το γραφείο σας.
Χειροποίητα, σχεδιασμένα και φτιαγμένα με αγάπη στο Nove. Κάθε Domsai έχει τη δική του προσωπικότητα, κάθε κάκτος έχει το δικό του έθιμο φουσκωτό θόλο που το διαφοροποιεί από τους άλλους.

Διαβάστε περισσότερα ...

Επιλογή προϊόντος


SDM Products Selection, μια επιλογή από προϊόντα σχεδίασης που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωντανότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, εκφράζοντας παράλληλα μια διάθεση.

αρχιτεκτονική

Έκπληξη αρχιτεκτονικής με δυναμική γωνιακή προοπτικές στο Τόκιο

Βρίσκεται στην περιοχή Shibuya του Τόκιο, το κτίριο αυτό κτίστηκε με μια σαφή ιδέα: ότι η γωνία και με ένα απλό σχέδιο και απλή, αντικατοπτρίζει τέλεια το νέο αιώνα, που έχει ήδη ξεκινήσει, σε «αρχιτεκτονική, σε όλο τον κόσμο. Η δομή είναι πράγματι

Διαβάστε περισσότερα ...

αρχιτεκτονική

Acme Αρχιτεκτονική, Hunsett Mill

Η αναδιάρθρωση Hunsett Mill, από Acme Αρχιτεκτονική με έδρα το Λονδίνο, έχει οδηγηθεί από την εστίαση σε φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και την επιθυμία να δημιουργηθεί ένα κτίριο που θα ταίριαζε φυσικά με το τοπίο, τόσο από την άποψη της αισθητικής και της λειτουργικότητας.
Η πρόκληση του έργου ήταν η τοποθεσία της δομής, στους προστατευόμενους υγροτόπους των Norfolk Broads, ιστορικά προσαρμοσμένων για βιομηχανική χρήση, το τοπίο των Broads επωφελήθηκε από τις σύγχρονες τάσεις που δίνουν έμφαση στη διατήρηση και την επιστροφή στη φύση. Αρχικά, το σπίτι του φύλακα νερού του αντλιοστασίου, το κτίριο υπέστη πολλές επεκτάσεις κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα. Προστέθηκαν δωμάτιο με δωμάτιο σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, το σπίτι είχε μια αποσυνδεδεμένη εμφάνιση όχι μόνο μετά τις αλλαγές, αλλά και λόγω της βύθισης του εδάφους μετά την αύξηση των πλημμυρών από τα κοντινά έλη.

Διαβάστε περισσότερα ...