αρχιτεκτονική

Ανακαίνιση ενός διαμερίσματος στο ιστορικό κέντρο της Lucca, με GLIARCHITETTIASSOCIATI

Ανακαίνιση ενός διαμερίσματος στο ιστορικό κέντρο της Lucca, με GLIARCHITETTIASSOCIATI Έχει αλλάξει: 2015-09-10 di gliarchitettiassociati

Ανακαίνιση ενός διαμερίσματος στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Lucca περίπου 200 τετραγωνικών μέτρων, από τη μελέτη gliarchitettiassociati.

Το σαλόνι ξεχωρίζει για το υψηλό του ύψος με διπλό όγκο που βλέπει στις πιο προστατευμένες περιοχές του διαμερίσματος, προσβάσιμο μέσω μεταλλικής σπειροειδούς σκάλας. Οι ελαφριοί τοίχοι με εκτεθειμένη πέτρα και το ελαφρύ δρύινο δάπεδο, δίνουν περισσότερη φωτεινότητα, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το περιβάλλον συμπληρώνεται από λευκά έπιπλα και ανοιχτόχρωμο δρύινο ξύλινο δάπεδο. Στο επάνω επίπεδο στεγάζεται ο χώρος ύπνου, πλαισιωμένος από την οροφή με εκτεθειμένα ξύλινα δοκάρια.

_MG_4661

_MG_4675

_MG_4680

_MG_1968

_MG_2012

_MG_2047

 

Μπορείτε επίσης να σας αρέσουν

απάντηση