αρχιτεκτονική

MRLP / Mirror Σπίτι

mrlp_mirror_house_1
MRLP / Mirror Σπίτι Έχει αλλάξει: 2012-01-30 di Βενέδικτος Λουλούδια

Η δανική μελέτη MRLP Έχει μετατραπεί ένα υπάρχον περίπτερο στο πάρκο της Κοπεγχάγης σε ένα "σπίτι καθρέφτη". Το κτίριο που χρησιμοποιείται για να καλυφθούν

γκράφιτι έχει μεταμορφωθεί σε ένα διαδραστικό δομή φιλόξενο και στοχαστική. Στρεβλώσεις καθρέφτες είχαν εγκατασταθεί πίσω από τις πόρτες και τα άκρα του περιπτέρου, αντί του τυπικού πρόσοψη κλειστή, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα μετάβαση μεταξύ χτίστηκε και τον προβληματισμό του τοπίου.

Το σπίτι καθρέφτη τη νύχτα με τα παντζούρια κλειστά είναι ένας αλλόκοτος κτίριο, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας ανοίγει το κτίριο, προσελκύοντας την προσοχή των παιδιών που ήθελαν να δουν τους εαυτούς τους στράφηκε προς όλες τις κατευθύνσεις.

mrlp_mirror_house_2

mrlp_mirror_house_4

mrlp_mirror_house_6

mrlp_mirror_house_7

mrlp_mirror_house_10

mrlp_mirror_house_11

Μπορείτε επίσης να σας αρέσουν

απάντηση