αρχιτεκτονική

Mauro Crepaldi / Αναδιάρθρωση Ex Τοπικό Δικαστήριο Copparo

02Assp μεγάλο
Mauro Crepaldi / Αναδιάρθρωση Ex Τοπικό Δικαστήριο Copparo Έχει αλλάξει: 2013-12-02 di Jessica zannori

Το έργο του Mauro Crepaldi είναι η ανάγκη να κατασκευάσει ένα νέο κτίριο για το Ειδικό Ένωσης Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Δήμων Copparese. Η εταιρεία Heritage Copparo Ltd, τοποθετεί στην πρώην Τοπική Δικαστήριο το ιδανικό χώρο για την ομαδοποίηση των δραστηριοτήτων dall'Assp, μέχρι τώρα διανέμεται σε πολλά κτίρια διάσπαρτα σε όλο το δήμο. Ταυτόχρονα, δράττεται της ευκαιρίας για να ολοκληρώσει ένα ακίνητο που άρχισε γύρω 80 τα μέσα των ', δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της μεταφοράς των κονδυλίων που διατίθενται από το υπουργείο κατά τη διάρκεια αυτών των ετών.

Αυτό το κτίριο μετά από χρόνια εγκατάλειψης, εν μέρει ανακτώνται για τη δημιουργία του τοπικού γραφείου του Δικαστηρίου της ειρηνευτικό σώμα και το Inter-Δημοτική Αστυνομία. Οι υπόλοιποι χώροι, που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, χρησιμοποιήθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα ως αποθήκη.

Το κτίριο έχει τυπικά τυπολογικά χαρακτηριστικά των preturaes που χτίστηκαν σε όλη την Ιταλία στα χρόνια 80. Κατασκευή πυλώνων και πλακίδια, Συμμετρική περίμετρο προσόψεις ρυθμισμένο στο prefab τοιχοποιία τοιχοποιία από τούβλα ή από τούβλα τοίχους επίχρισμα, μνημειώδη είσοδο με γυάλινο τοίχο κουρτίνα. Μέσα σε πολλά διαμερίσματα από γύψο ή τούβλο δημιουργούσε ένα κεντρικό μπλοκ από τσεχικά αρχεία και αποθήκες, ενώ στην περίμετρο υπήρχε μεγάλος αριθμός δωματίων που χρησιμοποιούνται για τις πολυάριθμες λειτουργίες που εκτελούσε η πρακτική.

Το έργο ανακαίνισης και ολοκλήρωσης πρώτα από όλα προέρχεται από την επιθυμία να ανακτήσει ολόκληρο το κτίριο, αναδιατάσσοντας τις διάφορες δραστηριότητες που διεξάγονται στο εσωτερικό του. Οι περιορισμένοι διαθέσιμοι πόροι, προτείνουν ένα επαναπροσδιορισμό των προσβάσεων και της εσωτερικής διανομής μέσω του παροξυσμικού του κεντρικού μπλοκ προορίζεται να αποθήκη, ποτέ δεν χρησιμοποιείται πλήρως, και η χρήση των λίγων υλικά, όπως τσιμέντο, το γυαλί, πολυανθρακικό και ξύλο που μειώνουν το συνολικό κόστος της «παρέμβαση.

Είναι, επίσης, τον επαναπροσδιορισμό των εκτάσεων για τις διάφορες δραστηριότητες, αξιοποιώντας την οδική πρόσβαση πραγματοποιείται κατά τα προηγούμενα έτη, με ράμπες για άτομα με ειδικές ανάγκες και το φρεάτιο του ανελκυστήρα, και εξαλείφοντας την συντριπτική πλειοψηφία των εσωτερικών χωρισμάτων για να εισάγετε ένα πολυανθρακικό κύβο που λειτουργεί ως στοιχείο διανομής κεντρική και πηγή φωτός για τον πυρήνα του κτιρίου γύρω από αυτό για να πραγματοποιηθεί το σύνολο των δραστηριοτήτων που συλλέγονται στο στάβλο, τα οποία έτσι επαναπροσδιοριστούν και να αναδιανεμηθούν για την βελτιστοποίηση των χώρων εργασίας. Τα νέα γραφεία, διατεταγμένα κατά μήκος της περιμέτρου, είναι εξοπλισμένα με γυάλινους τοίχους που διαχέεται το φυσικό φως από το εξωτερικό ή να ανακτηθεί από τον κεντρικό κύβο.

03 μεγάλο μέγεθος

04 μεγάλο μέγεθος

05Assp μεγάλο

07 μεγάλο μέγεθος

08 μεγάλο μέγεθος

09 μεγάλο μέγεθος

A1από μεγάλη

Το A2 είναι μεγάλο

Το A3 είναι μεγάλο

Το A4 είναι μεγάλο

Μπορείτε επίσης να σας αρέσουν

απάντηση