αρχιτεκτονική

Mauro Crepaldi / Κέντρο Υπηρεσιών στον Πολίτη στο Δημαρχείο της Copparo

poli3 πλήρης
Mauro Crepaldi / Κέντρο Υπηρεσιών στον Πολίτη στο Δημαρχείο της Copparo Έχει αλλάξει: 2013-11-27 di Jessica zannori

Το σχέδιο Mauro Crepaldi μέρος σχετικά με την προθυμία της διοίκησης να μεταφέρει το ισόγειο του Palazzo Comunale di Copparo Οι πιο σημαντικές υπηρεσίες για τον πολίτη, με τη βελτίωση της προσβασιμότητας και της σχέσης με τους χρήστες. Το κεντρικό αίθριο του Δημαρχείου, ανοίγεται στην πλατεία Copparo, και για τα επόμενα χρόνια υπόκεινται σε παραμέληση και τη φθορά, γίνεται το επίκεντρο του παρόντος εγγράφου. Και «που χαρακτηρίζεται από τρεις μεγάλες πύλες σφυρήλατο σίδερο και ένα μονόκλινο δωμάτιο με μεγάλες στήλες με κυρίαρχο θόλους.

Η συμπερίληψη από διαφανές γυαλί, τοποθετημένο στην εξωτερική άκρη των κύριων καμάρες, επιτρέπει την πραγματοποίηση μιας μεγάλης αίθουσας συνεδριάσεων και τους πολίτες υποδοχή εισόδου. Το έργο χαρακτηρίζεται από την καταχώριση, απαιτείται μια βελανιδιά πλατφόρμα που επικοινωνεί με τα υπάρχοντα αρχιτεκτονικά στοιχεία και γέρνει ελαφρώς προς τα πλακάκια πεζοδρομίου διακοσμημένο πάστα τσιμέντου, κατά τις πρώτες δεκαετίες του περασμένου αιώνα.

Η λύση αυτή, εκτός από την έμφαση στην επιφάνεια και προστατεύουν, με μια απλή χειρονομία επιτρέπει τη σύνδεση των γειτονικών περιοχών σε μία μετοχή και να κρύψει στο εσωτερικό του εργοστασίου ραχιαία για την ψύξη και τη θέρμανση, χωρίς επιθετική παρέμβαση. Στο κέντρο του νησιού που συλλέγει το σημείο πληροφόρησης, τονίζεται από ένα άσπρο τραπέζι λάκα που περιβάλλεται από ένα χαμηλό όγκο, επίσης, σε δρύινα, που περικλείει τα θερμαντικά στοιχεία που πρέπει να χρησιμοποιούνται για τους χρήστες που περιμένουν.

Η λειτουργία ολοκληρώνεται με ανάκτηση από τα αρχικά αρχιτεκτονικά στοιχεία, Κρυμμένο από πολλές στρώσεις βαφής και της υποβάθμισης, όπως διαζώματα και πρωτεύουσες πατώματα, πόρτες και τους τοίχους, τα οποία έχουν υποστεί αμμοβολή για να φέρει στο φως και επανεκπαίδευση. Δίπλα στο αίθριο, αποκαταστάθηκαν και τις γειτονικές περιβάλλοντα, μετά από το ύφος και το τελείωμα των παρεμβάσεων που έχουν γίνει παλαιότερα το υπόλοιπο του Δημαρχείου με την ένταξη ενός μεγάλου λευκού πίνακα Γ συλλέγει όλους τους κύριους κλάδους για την ιθαγένεια. Το φως ακολουθεί εν μέρει την απόδοση του πίνακα και εν μέρει διαχέεται μέσα από γραμμικές περικοπές που έγιναν στην οροφή. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε και διευθύνεται από Κληρονομιάς Copparo Ltd, in-house εταιρεία του Δήμου Copparo.

poli6 πλήρης

poli7 πλήρης

poli4 πλήρης

poli8 πλήρης

poli12 πλήρης

poli13 πλήρης

πόλους 2 πλήρης

πόλους SDF πλήρη

ενότητα πόλους σε πλήρη

Μπορείτε επίσης να σας αρέσουν

απάντηση