αρχιτεκτονική

Ο χώρος εργασίας σύμφωνα με το Bartoli Design: υλικό, φιλόξενο και κομψό.

Ο χώρος εργασίας σύμφωνα με το Bartoli Design: υλικό, φιλόξενο και κομψό. Έχει αλλάξει: 2019-10-19 di Vincenti Volonté Communication

Μια πλήρη ανακαίνιση, αυτή που υπογράφτηκε από Bartoli Σχεδιασμός για την έδρα συνδεδεμένης επαγγελματικής εταιρείας.

Οι αρχιτέκτονες έχουν συνειδητοποιήσει ένα έργο σύμφωνα με τις ανάγκες του στυλ και της χρήσης, για την ευημερία των εργαζομένων και των επισκεπτών που βρίσκουν ένα άνετο περιβάλλον για να τους υποδεχτούν.

Μέσα σε ένα κτίριο «50», η Άννα και ο Paolo Bartoli ξεκίνησαν από την ένωση δύο παρακείμενων διαμερισμάτων, για ένα σύνολο τετραγωνικών μέτρων 320, για να επικεντρωθούν στον επαναπροσδιορισμό των όγκων, προκειμένου να εξαλείψουν τις ανωμαλίες των τοίχων και στη σάρωση των περιβαλλόντων, δημιουργώντας χωρικές λύσεις σχεδιασμένες να συνδυάζουν την αποδοτικότητα και τη χρηστικότητα και να δημιουργήσετε ένα χώρο εργασίας με την ίδια φροντίδα με την οποία είναι συνηθισμένο να σχεδιάσετε ένα σπίτι.

Μετά τις εργασίες ανακαίνισης, ο Bartoli Design όρισε και έδωσε ταυτότητα στο χώρο, δημιουργώντας ένα σύγχρονο, ουσιαστικό και υλικό περιβάλλον, φωτεινό, φιλόξενο και κομψό.
Για να ικανοποιήσει όλες αυτές τις ανάγκες, εκτός από τον αριθμό των λύσεων που διαθέτει ο πελάτης για το αρχείο, οι αρχιτέκτονες πρότειναν επί παραγγελία έπιπλα, ανανεώνοντας τη μακροχρόνια συνεργασία τους με Laurameroni. Η εταιρεία έχει στην πραγματικότητα φροντίσει για την κατασκευή πλακιδίων, ντουλαπιών, συστημάτων πόρτας και άλλων επίπλων ειδικά σχεδιασμένων για το έργο.

Φυσικά υλικά, ουδέτερα και ανοιχτά χρώματα, λεπτομέρειες και τελειώματα έχουν δημιουργήσει ένα ισορροπημένο μείγμα εξεζητημένου σχεδιασμού και αίσθησης στο σπίτι, δίνοντας ζωή σε μια ατμόσφαιρα τόνωσης.

www.bartolidesign.it

Μπορείτε επίσης να σας αρέσουν

απάντηση