αρχιτεκτονική

Verve project_Flussocreativo Design Studio

Verve project από το Flussocreativo Design Studio
Verve project_Flussocreativo Design Studio Έχει αλλάξει: 2022-04-23 di flowcreativodesignstudio

Ο πράσινος παράγοντας. Ένα χρωματικό νήμα που σκιαγραφεί την αισθητική του διαμερίσματος, αλλά και μια συνεκτική επιλογή περιβαλλοντικής βιωσιμότητας για ένα απόλυτο πράσινο πνεύμα.

Το VERVE χτίστηκε μέσα σε ένα πρόσφατα χτισμένο τριώροφο κτίριο σε μια μικρή πόλη στην περιοχή της Μπρέσια. Ο πελάτης είναι ένας νεαρός ιδιοκτήτης που μένει στον δεύτερο όροφο, ο οποίος βλέπει επίσης την προσωπικότητα, το αθλητικό πάθος και την αγάπη του για τη φύση να αντικατοπτρίζονται στην υλοποίηση του έργου. Η γεύση που χαρακτηρίζει τους εσωτερικούς χώρους διαλύεται στην εκλεκτική διακοσμητική λεπτομέρεια, όπου το πράσινο, παρόν με τις διάφορες παραλλαγές του, είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής.

Η χρωματική επιλογή υλικών και φινιρισμάτων έχει όμως και συμβολική αξία, αφού το σπίτι είναι σχεδιασμένο με κριτήρια των πράσινων φιλοσοφιών εξοικονόμησης ενέργειας και οικολογικής συμβατότητας.

www.flussocreativo.it

Μπορείτε επίσης να σας αρέσουν

απάντηση