αρχιτεκτονική

Η μελέτη ενός καλλιτέχνη στη Σκωτία με επένδυση από γαλβανισμένη πάνελ

Studio Weave, Midden στούντιο
Η μελέτη ενός καλλιτέχνη στη Σκωτία με επένδυση από γαλβανισμένη πάνελ Έχει αλλάξει: 2022-06-01 di Βενέδικτος Λουλούδια

Επικαλυμμένο γαλβανισμένο πίνακες με ανάγλυφα σχέδια αυτό το κτίριο, χτισμένο εν μέρει πάνω από ένα ρεύμα, είναι η μελέτη ενός καλλιτέχνη και βρίσκεται στη δυτική ακτή της Σκωτίας.

Σχεδιασμένο από το Studio Weave, το Midden Studio είναι ένα κτήριο σκαρφαλωμένο στην ακτή της Βρετανίας, που στηρίζεται στην αρχαία κατασκευή ενός κοπριάς που συγκέντρωσε την κοπριά των κοντινών στάβλων κατά τη βικτοριανή περίοδο.

Ο καλλιτέχνης είναι πολύ προσκολλημένος στον ιστότοπο και μεγάλο μέρος της πρακτικής του σχετίζεται με ανθρώπους και μέρη, οπότε οι αρχιτέκτονες συγχώνευσαν το στούντιο με το τοπίο. Υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα τις γειτονικές αγροτικές κλασικές κατασκευές, τους βράχους από γρανίτη που διέσχισαν το τοπίο και την άνθηση του στυλ «Σκωτσέζικου Βαρονιανού», το νέο στούντιο σκοπεύει να βυθιστεί σιωπηλά σε αυτό το αρχαίο τοπίο, αποκαλύπτοντας τις σουρεαλιστικές λεπτομέρειες του σε στενότερη επιθεώρηση. προσέξτε: η προεξοχή φαινομενικά αιωρείται πάνω από τον κολπίσκο, τα τρομακτικά δίδυμα αετώματα και τα αντηχεία πέτρινα καλούπια.

Το Midden Studio είναι το αγαπημένο παιδί που γεννιέται μεταξύ γρανίτη και τοπικών κτηρίων Μισό πλάσμα φαντασίας με καλούπια και πνεύματα. μισό σκληρό, φακιδωμένο και στοιχειώδες. Ο βράχος από γρανίτη που περιβάλλει το στούντιο αντανακλά τον ψευδάργυρο. Το στούντιο βρίσκεται δίπλα στο Allt ant-Sionnaich, ένα ρέμα με γρήγορη ροή, μια γυάλινη επιφάνεια επιτρέπει στον καλλιτέχνη να δει μέσα από την επιφάνεια εργασίας το νερό που ρέει κάτω, το κτίριο είναι γεμάτο με τον ήχο του νερού το έτος.

Το διαμάντι ashlar επένδυση προέρχεται από το Palazzo dei Diamanti στη Φεράρα, από την Εκκλησία του Gesù Nuovo στη Νάπολη, αλλά η λιτή νότια πρόσοψη είναι εμπνευσμένη από το Κάστρο Crichton στο Midlothian.

Δομικά, το στούντιο έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στις ακραίες συνθήκες του χώρου και ο ακατέργαστος ψευδάργυρος θα γερνάει με αξιοπρέπεια, παραμένοντας καλά σε αρμονία με το τοπίο με την πάροδο του χρόνου. Το εσωτερικό είναι όσο το δυνατόν πιο φιλόξενο και καθαρό, για να διευκολύνει το έργο του καλλιτέχνη.

Studio Weave, Midden στούντιο

Studio Weave, Midden στούντιο

Studio Weave, Midden στούντιο

Studio Weave, Midden στούντιο

Studio Weave, Midden στούντιο

Studio Weave, Midden στούντιο

Studio Weave, Midden στούντιο

Studio Weave, Midden στούντιο

Studio Weave, Midden στούντιο

Studio Weave, Midden στούντιο

Studio Weave, Midden στούντιο

Studio Weave, Midden στούντιο

Έργο: Studio Weave

Μπορείτε επίσης να σας αρέσουν

απάντηση