αρχιτεκτονική

Layer project_Flussocreativo Design Studio

Κουζίνα με επικάλυψη κεραμικών εφέ cocci και λάμπα Eden από την Torremato
Layer project_Flussocreativo Design Studio Έχει αλλάξει: 2021-06-06 di flowcreativodesignstudio

Το Layer είναι ένα έργο που συνδέεται με ένα έργο από πλήρης ανακαίνιση στη Μπρέσια που κατέστησε δυνατή τηνένωση δύο διαμερισμάτων εγκλείοντάς τα εντός ενός ενιαίου πυρήνα περιβλήματος Ο σχεδιασμός που πραγματοποιείται βασίζεται ακριβώς στα σχετικά χαρακτηριστικά των επιπέδων που συνθέτουν το νέο πλαίσιο που χαρακτηρίζεται από το a πολλαπλότητα αλλαγών ύψους που προσδιορίζονται από διαφορετικά υλικά.

Η πρόσβαση στο σπίτι γίνεται μέσω μιας κομψής εισόδου που ενισχύεται από τουλικό αποτέλεσμα των τοίχων και έναν έξυπνο φωτισμό.
Ο διάδρομος, που βρίσκεται μερικά βήματα ψηλότερα, χαρακτηρίζεται από λευκασμένα εκτεθειμένα δοκάρια και από δάπεδο ρητίνης. Εγώ εστιασμένα σημεία λαδιού προσδιορίστε τα περιμετρικά σημεία αυτού του πρώτου επιπέδου.
Ένα χαρακτηριστικό προστατεύει την είσοδο στο μπάνιο, προσβάσιμο μέσω του διαδρόμου πόρτα μέσα βιομηχανικό στυλ κατασκευασμένο από σίδερο και αδιαφανές γυαλί. Τα έπιπλα σε αυτό το δωμάτιο είναι ελάχιστα και πολύ λειτουργικά. Ο τοίχος που στεγάζει το νιπτήρα και τα είδη υγιεινής καλύπτεται σε πλήρες ύψος από λευκά κεραμικά τούβλα σε αντίθεση με το μαύρες βρύσες.

Απλώς προχωρήστε ένα άλλο βήμα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο καθιστικό: η καρδιά της σύντηξης. Εδώ η πόρτα ανακτάται σε ξύλο και σίδερο εισάγει σε έναν χώρο που κυριαρχείται από την αρμονία των φυσικών χρωμάτων που αγκαλιάζουν υλικά όπως ελαφρύ δρύινο παρκέ και σκούρο ξύλο του τραπεζιού και εκτεθειμένα δοκάρια. Το ποιητικό Moon του Davide Groppi φωτίζει και σηματοδοτεί τη γεωμετρική διαμόρφωση του περιβάλλοντος.
Το ντουλάπι σχεδιασμένο να μετρά, από την άλλη πλευρά, πλαισιώνει τον τοίχο αφιερωμένο στην τηλεόραση και τα διάφορα αξεσουάρ της. Για να προβλέψουμε την πύλη αφιερωμένη στην είσοδο της κουζίνας, μία ελάχιστη βιβλιοθήκη από αλουμίνιο μαύρο βαμμένο.
Στο ίδιο επίπεδο με το σαλόνι βρίσκουμε το διάδρομο που αποτελείται από μια κόκκινη πύλη που περιέχει hapur, η οποία μέσω μιας επίπεδης πόρτας οδηγεί στο υπόγειο του πλυντηρίου που παραμένει κρυμμένο χάρη στην επιδέξια χρήση ενός μόνο φινιρίσματος.

Δύο ακόμη βήματα οδηγούν στην κουζίνα χαρακτηρίζεται από το κεραμικό φακό cocci που καλύπτει τόσο στον τοίχο όσο και στο πάτωμα, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με την αυστηρότητα και τη γραμμικότητα των λευκών τόνων του υπόλοιπου περιβάλλοντος. Στο κέντρο του δωματίου η γοητευτική λάμπα Eden του Torremato δίνει μια πινελιά φυσικού πράσινου.
Η εξωτική και κομψή σκάλα με καλυμμένο τοίχο Inkiostro Λευκό, που βρίσκεται στο επίπεδο του διαδρόμου, επιτρέπει την πρόσβαση στον χώρο ύπνου.

Το υπνοδωμάτιο Είναι ένας αληθινός έπαινος του μπλε και του ροζ, χρώματα που ενισχύουν την ευαισθησία του μικρού και ρομαντικού πελάτη. Η επιφάνεια εργασίας, τα ράφια, οι τοίχοι και τα κουτιά αποθήκευσης βρίσκουν κοινή συμφωνία χάρη σε ένα άνθινος ταπετσαρία που όχι μόνο πλαισιώνει το μεγάλο σταθμό εργασίας αλλά και δίνει ευχάριστη επίδραση στο μάτι.

Στρώμα ανά στρώμα, φροντίζοντας τις λεπτομέρειες και παρεμβαίνοντας ουσιαστικά για να ομολογήσουμε τα περιβάλλοντα, αποκτήθηκε μια μοναδική αρχιτεκτονική διαμόρφωση, ποικίλη και διανεμημένη σε διαφορετικά επίπεδα. Ένα σπίτι σε στρώματα, όπου κάθε νέο στοιχείο εμπλουτίζει το σύνολο χωρίς να είναι εκτός τόπου.

Έργο: flowcreativodesignstudio

Μπορείτε επίσης να σας αρέσουν

απάντηση